pátek 23. března 2018

Punk and hardcore session no.7


Jarní PUNK AND HARDCORE SESSION je tu! A protože pank i hárdkór není jen o nekompromisních kytarových riffech a šviháckém ohozu, rozhodli jsme se opět vtisknout akci určitý přesah.

Celý koncert bude benefiční a to na indickou sluneční školku SURYA. Školu společně s místními postavilo české občanské sdružení Surya, které se ve škole již mnoho let snaží zajišťovat výuku. Činnost sdružení závisí na drobných dárcích. Vyvinout aktivitu a sehnat peníze prostřednictvím punk/hc koncertu má v tomto případě opravdu význam, takže PŘIJĎ NA KONCERT, ZACHRAŇ DÍTĚ!
více o projektu sluneční školy:


Akci podpoří tyto kapely:

DISMÖRD
Nötorcrust from Žel.Hrob. V sestavě ex členové Pisfits, Scalp a Východ z nouze. Čekej kombinaci raw punku a Motörhead!

SCALP
Polo domácí pětice krasavců bude v Azylu opět oprašovat svůj metalem a severskými vichry ošlehaný devadesátkový hc/punk.
youtube - www.youtube.com/watch?v=ILNqe09nUI8&t=53s
bandcamp - www.scalpband.bandcamp.com/
facebook - https://www.facebook.com/SCALP-174001709789594/

HOPES
Liberecký moderní hardcore, který netřeba představovat. Chlapci se benefitů nebojí. Jejich poslední návštěva Azylu bylo dobročinné řádění pro Šanci zvířatům. Bylo to hlučné a bylo to mocné!
youtube - www.youtube.com/watch?v=4Jw94teCUns
bandcamp - hopeshc.bandcamp.com/album/cold-east-europe-hardcore
facebook - https://www.facebook.com/hopeshardcore/

JUST WÄR
Stále lepší a rozjetější punk attack komando z Prahy. Předskokany takových jmen jako The Varukers, The Virus, nebo Total chaos se nestala tahle partička milovníků Discharge a Motörhead jen tak náhodou. Zaběhlou sestavu nedávno opustil textař a zpěvák Jehuda. Jak jim to hraje s novým křiklounem Brainem? Přijď to zkontrolovat!
youtube - www.youtube.com/watch?v=qGCt9jYJHUo
bandcamp - justwar.bandcamp.com/
facebook - www.facebook.com/justwar.official/


Žádné komentáře:

Okomentovat