pátek 1. března 2019

Další várka kapel na OEF včetně REPULSION a novýho plága


Chceš znovu zažít Suicidal Tendencies, když byli mladí??? Chceš slyšet D.R.I., když byli plní energie??? Chceš zažít M.O.D., když sršeli nadhledem a humorem??? Nemusíš cestovat v čase, stačí si prohlédnout maďarské CRIPPLED FOX!!!
Ten pravý a jediný thrashcore je zpět!!! Energie, sranda, nadhled, DIY. Toto si nenechte ujít, toto vás rozseká a starý tharshcore maniaky rozpláče. Nasaďte si šátky, otočte kšiltovky a začněte pogovat!!!


Mladá norská grind core krev! MAKKMAT vás svým old school grindcorem rozhodně potěší! Hrubost, rychlost a brutalita! Tohle bude debut jako víno.
A co lepšího si přát než s první nahrávkou v zádech, kterou bude hned velké album s názvem „Beina Brenner“, které vychází u EveryDayHate Records a Lukket Avdeling Records pravděpodobně právě v čase OEF 2019!




Borci kolem zběsilého blijícího bubeníka a mozku kapely, Guillauma, povstali v roce 1998 a od té doby jsou velmi aktivní ve světovém undergroundu a to jak vydáváním bezpočtu nahrávek na všelijakých nosičích, tak ohromnou live aktivitou po celém glóbu.
Jako skoro každá kapela si PULMONARY FIBROSIS prošli změnami sestavy, ale jejich muzika se nemění a po jejich loňském 20-ti letém výročí je rádi pozveme na trutnovské Bojiště, kde nám zahrají už podruhé svůj klasický patologický rachot!!!

Kombinace něžného pohlaví s jedinečným extrémním kanálem, není mnoho kvalitních jmen, která vás napadnou v této spojitosti. Že je Mallika považována za bohyni Brutal Death Metalu, to už všichni dobře víme a kdo ne, přesvědčí vás o tom během jediné sekundy! Její neuvěřitelný vokál a úžasný projev nasáklý dokonalým charismatem je nezapomenutelný. Ne nadarmo je jejím velkým fanouškem i samotný King Diamond! Mallika je obklopená kvartetem brutalistů, kteří jí do gutturalu hrají nemocné, technické melodie. Pro nadšence ABNORMALITY, nové album je naplánováno na květen, tak do Obscene se ještě stihnete naložit do jeho riffů!!! Takový druh ABNORMALITY určitě všichni chlapi musí zbožňovat! Uvidíme se v kotli vážení!!!

Letošní reinkarnace legendární crossoverové bestie známé jako CRYPTIC SLAUGHTER je připravena shodit bombu na OEF!
Scotty, Les a ostatní známí hrdinové kalifornské speed-coreové scény 80. let spojují síly pod názvem LOWLIFE, aby zahráli všechny ty úžasné hity z alb C.S. jako jsou "Convinted" a "Money Talks", jedny z nejdůležitějších a nejvíce energií nabitých mistrovských děl, která kdy byla vytvořena v historii hardcoru smíchaného s divokostí old-schoolového thrashe! Je tam všechno... nechutně rychlé bicí, chytlavé riffy a zuřivé řvoucí vokály, které vás zavedou do zuby drtícího cyklonu nemilosrdného moshe. Utáhněte si šátky a ponořte se do OEF moshpitu. Je čas si určit své vlastní tempo (Set Your Own Pace) a nechat se pobláznit LOWLIFE!!!

Další bandou pro OEF 2019 jsou nám dobře známí metaloví punkáči z jižního Německa, ACCION MUTANTE!!! Jejich muzika nám dává vzpomenout na nejlepší léta stylu britcore, za kterým si můžeme představit legendy stylu Doom, Extreme Noise Terror nebo Extinction of Mankind, které svou zběsilostí ACCION MUTANTE připomínají!!!
Z crustové špíny a hnusu tito Germáni povstali v roce 1994, a letos to bude již potřetí, kdy nám po částečné hibernaci a regeneraci kapely, na prknech OEF znovu zahrají!!!
Připravte se na obrovský tlak, tito borci nám vykopnout mozek z hlavy a z uší poteče krev!!! A takto hlučně si ACCION MUTANTE oslaví 25. výročí kapely a my jsme nadšeni, že to bude zrovna na Obscene Extreme Festivalu!!!

Jen si prostě sami pro sebe pořád opakujte: MUSELO SE TO STÁT!
Poté, co jsme viděli všechny grindcorové mistry, vzpomeňme například (Napalm Death, Insect Warfare, Nasum, Terrorizer, SOB a mnoho dalších), zůstával v srdci každého OEF maniaka stále jeden mokrý sen a věřte tomu nebo ne, trvalo nám to téměř 10 let bojů a tvrdohlavosti, aby se to stalo skutečností. Víte, o čem mluvíme? REPULSION na Obscene Extreme, kurva!
Žádný kecy, je to vše pravda! Stvořitelé všeho, po čem šílíme, jsou konečně připraveni vám předvést klasiku z "Horrified" a přimět vás k tomu, vyrvat si střeva a obětovat je v krvavém stagedivingovém pekle za zvuku nadčasových hymnů jako "The Stench of Burning Death", "Maggots In Your Coffin", "Radiation Sickness". A seznam pokračuje dál a dál! Připravte se na jedno z nejpozoruhodnějších představení, jaké trutnovské Bojiště mělo kdy tu čest hostit!!!




REPULSION + CANNIBAL CORPSE + SIEGE + MUNICIPAL WASTE + DROPDEAD + GBH + LOWLIFE + MISERY INDEX + DROPDEAD + PSYCROPTIC + ROT + VOMITORY + NEGATIVE APPROACH + SCHIRENC PLAYS PUNGENT STENCH + OI POLLOI + VITAMIN X + DERANGED + FORWARD + FLEAS AND LICE + GORGASM + MILKING THE GOATMACHINE + SUBLIME CADAVERIC DECOMPOSITION + WARHEAD + DISAVOWED + FECAL ADDICTION + STILLBIRTH + PURULENT SPERMCANAL + ABNORMALITY + HOLY CO$T + NERVE GRIND + BRADI CEREBRI ECTOMIA + V.A.R. + CATASTROFY + SUFFERING QUOTA + BRUTAL SPHINCTER + BÜTCHER + INSANITY ALERT + INDIAN NIGHTMARE + N.V.U. + DARKHORSE + CENOTAPH + MR MARCAILLE + ANTI-SYSTEM + TRITURATION + INVIDIOSUS + THE PUBLIC + SOBRAS DEL DESCONTENTO + GUTSLIT + PODRIDO + CRYPTIC VOID + PARACOCCIDIOIDOMICOSISPROCTITISSARCOMUCOSIS + TANTALUM + IMPLORE + UGRAKARMA + CLITGORE + SCANDAL + MAR DE RABIA + ACTIVE MINDS + LITTLE PUPPY PRINCESS + CRUEL FACE + FINAL FLAG + NOISEM + URTIKARIA ANAL + VISCERA INFEST + HOW LONG? + CARTILAGE + SUPPRESSION + INSISTENT + ADACTA + TELEX 2019 + CRIPPLED FOX + MAKKMAT + PULMONARY FIBROSIS + ACCION MUTANTE + more bands from all over the world!!!

PUNK AS FUCK Fest on Wednesday night + FREAK fest + FREAK shows!!!



Žádné komentáře:

Okomentovat