úterý 4. února 2020

Fear Fest 2020


Letošní dva květnové dny v pražské Modré Vopici budou opět tradičně patřit zejména crustu v rámci Fear Festu 2020, který se odehraje pod taktovkou Phobia Records 22. a 23. 5. Pokud seš už teď pevně rozhodnutý na akci vyrazit, můžeš si koupit voucher: https://phobiarecords.net/…/fear-fest-2020-voucher-e-vstup…/ a pokud stále váháš pokračuj dále ve čtení, kde ti v několika řádcích pořadatel představí vystupující kapely:

První potvrzenou kapelou na Fear Fest 2020 je polská crust / punk kapela Skorup/a. Poměrně mladá násypová záležitost, ve které najdete členy Non-President. Polská část Krkonoš vládne!

A pokračujeme zlehka, místně, ale stále hrubě … lokální d-beat / crust smečka KRÜGER nám párkrát vypadla kvůli zdravotním indispozicím, takže to snad tentokrát bubeník přežije až do května ve zdraví. Držíme jim palce. Skandinávií ovlivněný d-beat / raw punk !!!

A trochu přitvrdíme a rozjedeme to … Další potvrzenou kapelu na Fear Fest 2020 jsou polští antikristi INFEKCJA. Kapela v našich končinách dobře známá. Surový a brutální grind / crust útok v podání veteránů polské hardcore scény. Snad se i v brzké době dočkáme nějaké té nové nahrávky.

Jedním z „headlinerů“ pro rok 2020 je švédská all-star kapela Exploatör. Myslím, že bude stačit, když vypíšeme sestavu a v čem mají nebo měli členové téhle kapely prsty.
Jallo – Drums (Disfear, Dischange, Meanwhile, No Security, Ääritila, Krigshot, Totalitär, Nasum, Kvoteringen, Institution atd. atd.)
Poffen – Vocals (Totalitär, Krigshot, Institution, Dissekerad, Makabert Fynd, Katastrof, Napalm AD atd. atd.)
Kenko – Guitar (Dischange, Imperial Leather, Meanwhile, No Security, Communichaos Media Clay Station atd. atd.)
Launchy – Guitar (Totalitär, Napalm AD, Krig I Hudik, Brainmboms atd. atd.)
Ea – Bass (Warcollapse, Slutet, Horses Without Makeup atd. atd.)

3 2 1 .... MEANWHILE !!!!! Máme psát nějaké popisky?

Po Krüger tady máme další domácí smečku. Tentokrát chorobný old school death metal v podání pražské kapely SNĚŤ !!! Fear Fest Praha !!!

Nizhny Novgorod. To je cca 2300 km od Modré Vopice. Až z takové dálky nám přijedou předvést a zahrát svoji verzi špinavého stenchcoru ruští Step to Freedom. Pro fans Instinct Of Survival, Axegrinder, Hellshock, Sanctum či Deviated Instinct. Parádní nátěr!

Další tuzemskou sypačkou bude nová krev v podání kapely Gorc. Dle popisku d-beat violence! A taky že jo ....

Dalším z "headlinerů" na Fear Fest 2020 bude španělská black metal / crust kapela Ancient Emblem, kterou můžete znát z jejich parádních nahrávek se Social Crisis či Hongo a nebo z poslední brutální desky "Funeral Pyre". Naživo to bude peklo ....

Zmrtvýchvstalá kladenská crust punk kapela Jonestown CZ v původní originální sestavě hlásí příchod na Fear Fest 2020! Staré ksichty s čerstvým větrem v plachtách!

Poměrně mladá a neznámá italská d-beat / crust kapela Drömspell bude příjemným osvěžením letošního Fear Fest 2020 !! Na kontě zatím demo kazeta, ale do května snad s novým albem, které se nahrávalo nedávno.

Každý rok se snažíme mít i pár kapel, které malinko stylově vybočují. I když ... v produkci O.N.E. ten crust také uslyšíte, ale přece jenom je to celkově dost melancholická a pomalejší produkce. Takže dámy a pánové na Fear Festu 2020 se představí také polský post / metal / crust Orphanage Named Earth ... pro fans Amebix či Neurosis.

Premiéru na Fear Festu 2020 si letos odbyde také středočeská hardcore / punk kapela Cripplekorps.

Tak a pomalu se blížíme do finále. Pokud se vám stýská po starých dobrých Totalitär, tak pro vás máme parádní kapelu z Francie, která svými nahrávkami z nedávné doby je těmhle švédům hodně podobná .... DELETÄR na Fear Festu 2020!

Tak a skoro posledním zásekem pro letošní Fear Fest 2020 je německá mladá raw punk kapela KUOLEMAN TEATTERI z Lipska.


Žádné komentáře:

Okomentovat