čtvrtek 2. dubna 2020

NTEY Deathfest 2020 se posouvá o rok a připravujeme speciální podzimní "půl ročník" NTEY Deathfest 2020 – against all infectious germs!


NTEY Deathfest 2020 se posouvá o rok a připravujeme speciální podzimní "půl ročník" NTEY Deathfest 2020 – against all infectious germs!!!

Jistě bedlivě jako my sledujete dění okolo nákazy nemoci Covid-19 u nás i ve světe. Po dlouhých úvahách jsme se proto rozhodli, že se letošní NTEY Deathfest, tak, jak jste na něj zvyklí, neuskuteční.

Toto rozhodnutí pro nás určitě nebylo jednoduché. Situace v České republice je na rozdíl od jiných zemí na dobré cestě, ale už teď je jisté, že hranice zůstanou z důvodu bezpečnosti nějakou dobu uzavřené a to zkomplikuje vystoupení řady zahraničních kapel či návštěvy zahraničních fanoušků a hostů. Není ovšem důvod k panice! Ti, kteří si koupili lístek v předprodeji, se nemusí bát, o své peníze rozhodně nepřijdou! Lístky samozřejmě budou platit na příští rok, kdy jak doufáme, už zase náš festival ožije v plné parádě, nebo bude dokonce o stupeň lepší.

Už teď vám můžeme potvrdit, že dva hlavní headlineři z letošního ročníku vystoupí za rok. Těšit se tak můžete na legendární Pestilence i Blood Red Throne. Příští ročník NTEY Deathfestu se uskuteční 20-22. května 2021, opět v kempu u Ferdinanda v Srbské Kamenici nedaleko Děčína. Zakoupené vstupenky v předprodeji na rok 2020 automaticky platí pro příští rok. Nevracením vstupného zároveň podpoříte nejenom nás pořadatele NTEY deathfestu, pro které je situace velmi smutná a taky finančně náročná. Pokud by snad ale kdokoliv z Vás věděl, že se příští rok nebude moci zúčastnit, nebo měl jakýkoliv jiný důvod, proč by se nechtěl příští rok do Kamenice vydat, peníze za lístek zakoupený v předprodeji mu samozřejmě vrátíme, stačí nás kontaktovat na emailu fleshless@email.cz.

Tím ovšem naše sdělení nekončí! Protože bude období bez živé muziky dlouhé pro nás pro všechny, protože většina z nás nepamatuje na dobu, kdy jsme se na koncertě nebo festivalu nepotkali řadu týdnů či dokonce měsíců a protože věříme, že všechna nařízení vlády, spojená s pandemií brzy pominou, chystáme pro všechny naše věrné fanoušky alespoň malou NTEY náhradu. A to ve formě dvoudenního festivalu. Ten jak doufáme, se uskuteční v pátek a sobotu 18. a 19. září 2020 jak jinak, než v kempu U Ferdinanda v Srbské Kamenici. Na této speciální NTEY Deathfest edici 2020 – Against All Infectious Germs chystáme vystoupení české death / grind / gore kapel elity a jednoho zahraničního headlinera (pokud to samozřejmě situace s uzavírkou hranic dovolí, pokud ne, bude to akce opravdu pouze v režii CZ udergroundu) Protože je ve hvězdách, zda už v září budou všechny zákazy konání akcí zrušené, nebo zda se v té době se třeba zase neobnoví, nebude k této akci fungovat předprodej, lístky budou k dostání pouze na místě za 600,- Kč (pro držitele lístků na NTEY 2020 pouze 500,- Kč). Doufejme, že alespoň tahle akce už se povede a sejdeme se tak v září U Ferdinanda, abychom tu letošní festivalovou sezónu nepohřbili šest stop hluboko nadarmo. Na závěr dodáváme, že na situaci reagují i naše spřátelené festivaly Metalgate, Czech Death Fest a Symbolic, a tudíž jsou nyní k dispozici i jejich oficiální vyjádření k celé situaci, která najdete na stránkách těchto akcí.

Děkujeme za Vaši přízeň, buďte zdrávi a těšíme se s Vámi na shledanou!

Váš NTEY team!



Žádné komentáře:

Okomentovat