čtvrtek 13. února 2020

Novinky SMA: NOCTURNAL OBEISANCE vydali debutový album, GLOOM predstavujú tretí album Awaken lyric videom


Práve vyšiel debutový album black metalovej kapely zo Zlína NOCTURNAL OBEISANCE s názvom Temný rutuál hněvu. Dostupný je vo forme fyzického CD a v tejto chvíli putuje aj do celosvetovej digitálnej distribúcie. Vypočuť si ho ale každý môže na Bandcamp prfofile Slovak Metal Army.






Skladba Mrvá duše na Youtube : https://www.youtube.com/watch?v=xoGpR8KyVrc



Do histórie gotickej metalovej kapely GLOOM sa vryje ďalší dôležitý symbol. Tretí album s názvom „Awaken“ je nahratý a pripravený na vydanie pod Slovak Metal Army. Úvodným singlom je Everything Ends vo forme lyric videa. Oficiálne vydanie albumu pripadlo na dátum 8. Apríla 2020 a jeho krst prebehne s podporou kapiel Alter Ego a Temple v domácom Prešovskom klube Stromoradie 28. Marca 2020.



Skladba Everything Ends na Youtube : https://youtu.be/A7s4sV3R9sI



NOVINY SLOVAK METAL ARMY
Februárové vydanie NOVÍN SLOVAK METAL ARMY je práve distribuované na odberné miesta. Na 16tich veľkoformátových stranách sú vytlačené recenzie, pozvánky na koncerty a rozhovory napríklad s Arawn, Ceremony Of Silence, Hypnos či Bonded /DE/. K dispozícii na odberných miestach alebo spolupracujúcich e-shopoch budú od 10 Februára. Noviny sú pre každého ZDARMA. Záujemci o informácie môžu kontaktovať redakciu na : noviny@slovakmetalarmy.sk


Juraj Harin
Slovak Metal Army
Zilinska cesta 13/6, 03401 Ruzomberok, Slovakia

Žádné komentáře:

Okomentovat