pátek 6. července 2018

Co se právě lisuje a chystá ve stáji BLP


U BLP tě čeká a nemine!


Velkej návrat gore šílenců PURULENT SPERMCANAL, jejichž největší bomby vyšly ještě v minulym tisíciletí a kteří svůj zbrusu novej materiál vypouštějí formou splitu provařenýma gore Frantíkama PULMONARY FIBROSIS. Matroš byl mě vyjít na dvanácti palcích.

CD Kompilačka japonskej gore řezníků BUTCHER ABC „Butchery Workshop 2002 – 2009“, na který nejdeš remastrovanej materiál z mini CDs „Butchered at Birth Day“ a „Butchered Feast of Being“ z let 2003 a 2006, dále matroš ze splitů s kultovními Dead a General Surgery z let 2007 a 2009 + tracky z demáčů a nějakej ten živák.

CD Repress vražednýho gore splitu LAST DAYS OF HUMANITY a STOMA (kapely netřeba představovat).

První CD disk z kompilačky one-man mexickýho pathological goregrindu SEPTIC AUTOPSY s názvem „Necro Secreations Vol. 1.“, na který postupně dostaneš komplet nálož demáčů, splitů, promo nahrávek a nevydanejch věcí týhle hudebního zrůdnosti.

Dále tě čeká porpvé na CD splitec kultovních gore maniaků IMPETIGO s japonskýma smrťákama TRANSGRESSOR, kterej BLP oprášil už ve formě picture sedmipalce, jelikož od roku 1999 to nikdo znovu nevydal.




Žádné komentáře:

Okomentovat