pátek 6. července 2018

Finská Pelkotila přichází s novou nahrávkou


Crusty punková rubanice z finských Helsinek PELKOTILA po výbornym loňskym debutnim full albu „Pelon Ilmapiiri“ vypustila další čtyři vražedný tracky ve formě split kazety se sousedskou grindcore kapelou Execution Mania. Obě strany kazety můžeš poslechnout na bandcampu a obě kapely můžeš vidět už za pár tejdnů na Fluffu.

Pelkotila od roku 2014, kdy vznikla, vypouští čtvrtou nahrávku, kde můžeš opět čekat agresivní a zároveň promakanou crustovou jízdu …viz výňatek z mýho reportu z akce v rámci evropský tour kapely:


„Pro oněch dvacet lidí zahrála nakonec i PELKOTILA, která se taktéž skromnym počtem fans nenechala vyvést z míry a rozbalila to ve velkym stylu. Dva kytaristi a jeden basák rozhodně nečekali, až se lidi přihrnou k pódiu, ale šli tomu dost naproti…řada tří běsnících kytaristů vzdálená max. několik desítek centimetrů od řady pařících fans uprostřed sálu…to vypadalo vskutku efektně a spolu s muzikou s nehoráznym tahem na branku a oktanama v červenejch číslech, to bylo doslova hudební labůžo (samo pro příznivce extrémnějších hudebních žánrů). Celej gig byl nařachanej energií a finální vynucenej přídavek ze strany fans byl opravdovou třešničkou na dortu. Na to, že kapela je na scéně teprve čtvrtym rokem, má vskutku co nabídnout…ostatně přesvědč se sám poslechem jejich letošního full debutu, kterej si borci vydali na LP i CD formátu v rámci DIY samonákladem. Kazetu jim následně vydal berlínskej D.i.Y. hardcore punk label Wild Wild East, kterej se mimo jiný podílel i na novejch deskách Gomory či Ginnungagap…takže si na něj taky posviť.“

Čekni linky a případně podpoř kapelu/kapely

Pelkotila bandcamp: https://pelkotila.bandcamp.com/
Execution Mania Bandcamp: https://executionmania.bandcamp.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat