středa 25. září 2019

PAŘÁT VYDÁ V REEDICI DOPOSUD POSLEDNÍ ALBUM ABSTRACT "Lightheory" Z ROKU 2014 (TZ)


Slovenská kapela ABSTRACT byla založena už v roce 1995 a její odlišnost spočívá především v tom, že po celých skoro 25 let skládá a hraje metalovou hudbu výhradně na instrumentální bázi. Mikrofon jí na pódiu slouží maximálně tak k hecování publika. Pokud by si někdo myslel, že taková hudba musí zákonitě postrádat energii a drive, jedinou odpovědí bude, ať navštíví nějaký jejich koncert a uvidí (uslyší), jak hluboce se mýlil.

Rok 2014 se stal pro tyto zručné instrumentalisty další metou, když výsledek své letité snahy vtiskli do alba „Lightheory”, které Pařát vydal v říjnu téhož roku. Jelikož je album už několik let vyprodáno, slovo dalo slovo a 1.11. letošního roku dojde na jeho digipakovou reedici, obohacenou o hudební i fyzické bonusy. Fanoušci se poprvé dočkají také merchandise přímo s motivem obalu alba „Lightheory". Nové desky ABSTRACT se pak dočkáte příští rok, který se pro kapelu zároveň stane oslavou čtvrtstoletí na metalové scéně. 

Křest digipakové reedice „Lightheory" se uskuteční zmíněného 1. listopadu v Banské Bystrici v rámci narozeninové párty PYOPOESY. Podrobnější informace a spuštění předobjednávek již brzy! 

Pařát magazine & Productions
Klášterec nad Orlicí 196
56182
tel. 774967229

Žádné komentáře:

Okomentovat