středa 18. března 2020

PAŘÁT I V TĚCHTO DNECH FUNGUJE NEPŘETRŽITĚ


Více než 20 let jako nadšenci podporujeme metalovou scénu a ani v tomto složitém období nevidíme důvod, proč bychom měli v této činnosti polevit, propadat panice nebo šířit negativní náladu. Je to náš životní styl, z něhož nemusíme couvnout, protože nám to nikdo nenařizuje. Zároveň současnou pandemickou situaci nechceme nijak zlehčovat a je nám jasné, že mnoho lidí nyní řeší důležitější věci, než je hudba, protože zdraví a prevence před nákazou jsou na prvním místě.

Konec světa se ještě (snad) nepřiblížil, proto přípravy dubnového čísla probíhají podle plánu, v dalším týdnu máme potvrzeno několik rozhovorů, které se snad uskuteční. Samotné kapely i jejich zástupci reagují pružně a ochotně. Obsah dubnového Pařátu již odkrýváme na webových stránkách magazínu zde.
Co se týče Pařátshopu, tak Česká pošta funguje, navíc pokud by vám z nějakého důvodu zásilku nedoručila domů, na svých pobočkách prodloužila úložní dobu až na 30 dnů u doporučených zásilek a 15 dnů u balíků. Nově rovněž zasíláme u všech doporučených zásilek jejich čísla, abyste měli přesný přehled o tom, kde se vaše zásilka zrovna nachází. Jelikož samotné Pařáty zasíláme i obyčejnou poštou, raději u těchto zásilek nyní doporučujeme zaškrtnout variantu zaslání doporučenou poštou, protože díky tomu dostanete číslo zásilky s možností jejího sledování.

Děkujeme za přízeň, přejeme pevné nervy, pokud možno dobrou náladu a budeme doufat, že se situace co nejdříve změní k lepšímu tak, abychom se brzy setkali  na nějakém koncertu nebo festivalu.   

Pařát magazine & Productions
Klášterec nad Orlicí 196
56182
tel. 774967229

Žádné komentáře:

Okomentovat