neděle 20. ledna 2019

Decultivate + Lakka = Domluva


Řádění misanthropickýho hardcoru DECULTIVATE, kterej udělal svým DDD (debutovým, devítiminutovým, dvanáctipalcovým) epkem „Milovat“ na scéně pořádnej poprask a krasojízda neocrustu LAKKA vyústily v grindovou personální kolaboraci pod jménem DOMLUVA.


DECULTIVATE je pořádně špinavej extrémní hardcore s kořenem v roce 2015. O dva roky později přichází na řadu první demíčko na kazetě. Osobně jsem se ke kapele dostal až s humbukem kolem loňskýho epka „Milovat“, který vyšlo na domácím labelu Pushteek (narovinu, co vyjde na Pushteeku, nemůže bejt špatný). Set na kultovním OEF mě osobně jen utvrdil o kvalitách kapely, takže jsem si ji ihned šoupnul dohledáčku a tobě radím to samý.

LAKKA je naopak čistá a velmi emotivní práce v ranku neocrustu a emotivní hardcoru. Tahle kapelka vznikla po ukončení činnosti KACZYNSKI, jejichž jediná nahrávka a to split LP se nesmazatelně zapsala do historie domácí hardcore punkový scény. K trojici hudebníků z KACZYNSKI se přidala zpěvačka Marie (znáš z Mazinerie - hardcore punk art fanzine) a týpek z emotivního hardcoru TOUFAR (loňskou desku Toufar taktéž rozhodně doporučuju). V týhle sestavě bez okolků vystřihli demíčko, u kterýho ti spadne čelist.

Projekt DOMLUVA se představil živě 19. Ledna na pražské akci „Lidstvu smrt, psům život III“ a jeho krátkej záznam pořídil tradičně Karel. No a jak to bude s Domluvou dál, se necháme překvapit.


Žádné komentáře:

Okomentovat