sobota 31. března 2018

Nedělní kytarový večírky v libereckym Azylu


22.04.2018 - Sensifer [GER] / Skyburn

SENSIFER
/ cinematic instrumental rock / post-rock
/ Dresden, Germany
https://sensifer.bandcamp.com/




Skyburn
/ lightsound / instrumental
/ Liberec, CZE
https://skyburn.bandcamp.com/


13.05.2018 – Maira + support


MAIRA
/ Vienna, Austria
/ post-rock/ blackgaze
https://maira.bandcamp.com/


Srdečně vás zveme na další nedělní kytarový večírek. Vídeňská kapelaMAIRA hraje post-rock s jemným blackový nádechem. V květnu vyráží na menší evropské turné a jedna ze zastávek bude i v libereckém Azylu.

Line-up doplníme minimálně o jednu kapelu.



20.05.2018 - Dead Leaf Echo [USA] + support

New York - USA / PaperCup Music // Moon Sounds Records "Beyond Desire" Record Release European Tour - May 2018
presented by Doomstar Bookings & Reptile Music

Srdečně vás zveme na další nedělní kytarový večírek. Zahraniční hosté tentokrát dorazí z newyorského Brooklynu. Dead Leaf Echo je kolektiv hudebníků a výtvarníků, který vydal svůj hudební debut 'Thoughts and Language' v roce 2013. Album bylo hudebně inspirováno scénou kolem britského vydavatelství 4AD. Do povědomí se dostalo i kvůli mixu od Johna Fryera (Lush, NIN, Depeche Mode).O grafickou podobu se postaral designer spojený s 4AD scénou Vaghan Oliver. Album je částí určitou poctou svým idolům ve vlastním zvukovém podání.

Jejich druhé album 'Beyond Desire' na podzim vyšlo u vydavatelstvíPaperCup Music. Společně s kapleou na něm pracoval sound engineer 'My Bloody Valentine' Guy Fixen a Jorge Elbreht (Ariel Pink, No Joy, Frankie Rose, Violens, Lansing-Drieden). O vizuální stránku se postaral tentokrát další designer spojený s 4AD scénou Timothy O’Donnell.

Jejich singly pravidelně "topují" v hitpárádách nezávislích rádii CMJ. Dvakrát hráli v ranní show KEXP 'John in the Morning'. Dead Leaf Echo procestovali během posledních tří let několikrát severoamerický kontinent a do Evropy se vrací po třetí. Tentokrát přijedou prezentovat svoji poslední nahrávku i do libereckého Azylu. Nenechte si to ujít!

Line-up doplníme minimálně o jednu kapelu.

P.S. Vzhledem k tomu, že to je nedělní koncert, bude se začínat spíše dříve. Přesný čas upřesníme v týdnu před akcí.) Možná se zadaří a bude čas pochystat i nějaké veganské občerstvení.



Akce pořádá YOUR MOTHER

Žádné komentáře:

Okomentovat