středa 21. března 2018

novinky: BETON, ROXOR, ADACTA, FLESHLESS, INSISTENT a DROM


Slovenský crustovky BETON a ROXOR chystají v polovině letošního roku vypustit split LP. Obě kapelky působí na scéně dýl jak deset let a na kontě maj nejen zatraceně povedený samostatný velký desky, ale i splitce s dalšíma žánrovýma jednohubkama jako jsou RISPOSTA či ČAD. Nahrávky včetně ukázek z chystanýho splitu poslouchej na bandcampu a bližší info sleduj na FB profilech. Jen doplňuju, že společná nahrávka se rýsuje v rámci kooperace Insane Society Records, Phobia Records a dalších labelů.


Na Slovensku ještě chvilku zůstaneme, jelikož crustovka ADACTA už nějakej ten pátek pouští k poslechu tracky z dalšího fullka „Zlo“ a navíc vypustila info o chystanym sedmipalcovym splitu s ruskou kapelou ANTIMELODIX. Rusové na splitu předvedou dvě coververze od VÅLD a DISFEAR a ADACTA zatím více o svém materiálu neprozradila. Sleduj FB, poslouchej bandcamp.


Tak a teď se mrknem na domácí scénu, na který aktuálně slaví děčínští Fleshless 25 let. K tomuto výročí kapela chystá další full album „Doomed“, ke kterému prozatím zveřejnila pouze titulní grafický cover (kterej je stejně jako grafika na předchozím epku předmětem vášnivých diskuzí). Novinky ohledně uvedený desky sleduj na FB profilu kapely nebo se přijeď zeptat osobně Vláďi na jeho NTEY Deathfest do Horní Libchavy 17.5.2018.



Ve studiu se aktuálně nachází na scéně nová domácí grindovka složená z profláknutejch tváří INSISTENT. Kapelka se dala dohromady letos a najdeš v ní lidi z DEOAG (Destructive Explosion of Anal Garland). Ukázky z koncertů, ze studia i ze zkušebny sleduj a poslouchej na FB profilu kapely.



Novou desku s názvem „Tady bůh není!“ vypouštějí liberečtí DROM. Asi není potřeba přibližovat jejich vytříbenej styl v ranku zatraceně atmosférickýho post hardcoru s angažovanym přesahem, ovšem zapotřebí je rozhodně připomenout, abys neotálel s předobjednávkou CD popřípadě LP. Jinak rozhodně doporučuju navštívit 23.03.2018 akci s názvem „Půlnoční rituál“, která proběhne v rámci festu Žižkovská Noc 2018, kde DROM živě představí svůj doposud nejdelší epos s podstatnou částí nový desky.


Žádné komentáře:

Okomentovat