čtvrtek 29. března 2018

Creepy Evening IV.


Král je mrtev, ať žije král! Part III.

Vážení a milí, přijďte se rozloučit se starým králem a zároveň připít na zdraví následníkovi trůnu panství Breedsdorfín!







Účinkují:
Rain
Radostí mi je představit kejklíře z Nového Města pod Smrkem – přes obzor za Germány! Jejich vystoupení známé napříč královstvím není žádnou koninou přilepenou na botě. Pravdou jest, že věkem nejmladší již nejsou, avšak z výkonů jejich spousta zkušeností čiší a nuda je slovo trestuhodné ve spojení s jejich představením. Sláva může začít!

A New Chapter
Mladí artisté z temného panství Děčín. Obávaná a silná skupina o které se vypráví, že skrývá čaroděje. Ten prý využívá čar a kouzel a dokonce obcuje se samotným Ďáblem. Prosíme inkvizitora o prominutí ale takovou podivuhodnost musíme vidět!

Breed
Čest velet ceremonii, pohřbít a korunovat krále, dostávají královští loutkáři a šašci kraje Varnsdorfského. Slibují představení černého prachu pod dozorem kanonýra z východu, hadí ženy, mluvky, a šamana z dálné země imitující zvuky nelidské. Proběhne poslední rozloučení a přípitek.

No Remorse
Sebranka to neřestná! Žádná zvrhlost není cizí těmto komediantům od provincie Litoměřic. Jejich pán je netvor s žhnoucíma očima a zbrojnoši spravuvší mě o jeho údajné přítomnosti na ceremonii plakali a prosili o uvolnění ze služby. Vozí akrobaty, kteří, bůh nás chraň, vyluzují pazvuky drnčením na ovčí střeva. Ty prý jsou, představte si, na jakémsi dřevě upnuté… Sodoma Gomora tak, jak se sluší a patří na závěr takových to oslav!

Pohřebné 8 měďáků (4 zlatky, prostě 80,-Kč)

21.04.2018, Bar Titanic, Varnsdorf


Žádné komentáře:

Okomentovat