sobota 31. března 2018

Fear Fest aka Punx Picnic 2018



Březen je již tradičně měsícem pražskýho Fear Festu aka Punx Picnicu. Letos na tebe v Modrý Vopici opět čekaj dva dny crustovýho šílenství v režii bandy FEAR OF EXTINCTION. Ve dnech 25. a 26.05.2018 budeš mít možnost slyšet a hlavně vidět na vlastní oči 16 kapel samo sebou hrubšího kytarovýho ražení.


Bejt tebou, tak si nenechám ujít zejména švédský hardcore punkery ASOCIAL s kořenem v osmdesátých letech a loňskou novou deskou „Död Åt Kapitalismen“, belgický crustcore VISIONS OF WAR, který loni vydali splitec s britskýma Hellkrusher, švédský ADRESTIA (crust s old skull death metalem), za jejichž kvalitu jasně mluví loňská debutní deska „The Art Of Modern Warfare“ (na LP se podíleli i domácí přední labely Phobia Records a Insane Society Records) a splitec s nepřekonatelnými Martyrdöd. Käng pecku z malajského Kuala Lumpur APPÄRATUS či švédský crustery URSUT, jejichž dvě LP „Dårarnas Paradis“ a „Köp Dig Lycklig“ (opět s podílem Phobia Records) mě poslali do kolen.

Z domácích (beru československých luhů a hájů) samo nezklamou FEAR OF EXTINCTION, MÖRKHIMMEL, KRUTÁ ZIMA, jejichž debutní epko je fakt skvělý a ambient/crust metalový BARBAR.

Samo je toho mnohem víc (VOIDFILLER, PARASIT, MYTERI…), projeď si následující linky a dva dny v Modrý Vopici si piš červenou tužkou do kalendáře.


Více informací najdeš ve FB eventu

Žádné komentáře:

Okomentovat