sobota 30. prosince 2017

17.2.2018 - Grind Your Mind vol. 8

Přátelé a kamarádi, máme tu v pořadí již osmé pokračovaní akce Grind your mind. Opět v Litoměřické Baronce, opět ve společnosti skvělých kapel a zcela určitě jako vždy taky ve společnosti super lidí !!! Jako první Vám sem upínáme plágo a postupně budeme dodávat info a ukázky od vystupujících kapel. Těšíme se na Vás !!




Pro tentokrát máme pro Vás na začátek připravenou opravdovou pecku. Dámy a pánové GYM vol.8 odpálí banda Efecto Despotismo !!! Snad není nikdo kdo by neznal tento Slamdown z Krupky. Kapela si za poslední rok prošla změnami v sestavě. Přibrala dva členy, za basou je nyní Tom z kapely DPK (zpěv) a druhé kytary se chopil Joe z We All Gonna Die . Na jaře jim vychází nové CD které podpoří i tour se zajímavými hosty.
https://www.facebook.com/efectodespotismogang/
https://www.youtube.com/watch?v=TiOmzQK9I6Q

*** 

Již téměř tradičně se Vám jako druhá v pořadí představí naše maličkost Smashing Dumplings !!!
https://www.facebook.com/smashing.dumplings.gastrogrinders/…
https://www.youtube.com/watch?v=Z8OubWO7Ceg

*** 

Dámy a pánové,představujeme Vám další bandu na GYM vol.8. Crust-grindová smečka Hirošima působí na České scéně s přestávkami již od roku 2002. Kdo z Vás ještě na živo tuto kapelu neviděl tak ten se má nač těšit, tito borci Vám řádně zamotají hlavu !!!
https://www.facebook.com/HIRO%C5%A0IMA-crustgrind-since-2…/…
https://www.youtube.com/watch?v=_GZsMyVQKwg

*** 

TEDDY BEAR AUTOPSY
"Královéhradecká kapela TBA na sebe poprvé upozornila při uvedení promo videoklipu ke skladbě „Unicorn Sodomy“ z připravovaného alba Bearevenge. Kapela v podstatě vznikla na troskách tehdejších Eardelete, kteří byli nuceni z personálních důvodů dočasně ukončit svou činnost. Původně se mělo jednat jen o projekt, ale nakonec se z něj stala plnohodnotná kapela, která pokračuje tam, kde byli Eardelete nuceni přestat. O rok později vyšlo prostřednictvím Art Media LLC album BEAREVENGE. Zhruba po roce a několika převážně kladných recenzích na debutní album se kapela dohodla, že vyrazí koncertovat. "

*** 

Smashing Dumplings

Žádné komentáře:

Okomentovat