úterý 15. května 2018

Co se právě lisuje a chystá ve stáji BLP


U BLP tě čeká a nemine!

Debutní album běloruskejch grinderů GRINDZILLA „Toshinquandon“ odskakující si nejen do death metalovejch vod, ale i do smrdutých bažin gore. Kapelka svou tvorbu bere s nadhledem, takže čekej spíše takovej veselej taneček, kterej ostatně můžeš ochutnat a posoudit na youtube.

Kdo s fanoušků gore by neznal mexický šílence Oxidised Razor, který letos slaví dvacetiletý výročí a k týhle příležitosti se nejen blejsknou na letošním OEF, ale připravujou u českýho labelu i novou desku, která bude již dvacátýmpátým zářezem v jejich diskografii (samo včetně epek, splitek, kompilaček…ale i tak hustý). Nový CD ponese název „Mors Vehement“ a ukázku z něj najdeš na youtube.

Z domácí scény tasí BLP druhou řadovku hororových grinderů KANDAR. Jelikož cédko dostalo název „Tromaville“ nemůže bejt na obalu nikdo jinej než božskej Toxie. Novinky okolo kapely a třeba časem i nějakou ukázku sleduj na facebooku kapely.

Na domácí půdě ještě chvilku zůstaneme, jelikož pod uvedenym labelem vychází i reedice kultovního splitu TOTAL DEATH / DISFIGURED CORPSE. Tohle libový dílko vydal na CD i kazetě léta páně 1992 label M.A.B. Records, na kterym tehdy vyšly třeba Pathologist, Dobytčí Mor nebo Dark. BLP oprášil tuhle raritku, dal ji novej zvukovej i grafickej kabát a každým dnem uspokojí řadu fanoušků, který si nemůžou z důvodu extrémních cen původní cédko dovolit zakoupit do sbírky (TOP stav na discogs za sto éček). Původní nahrávku najdeš samo na youtube: Disfigured Corpse/Total Death.

Na závěr bych rád ještě uvedl, že BLP připravuje další velkej kus historie a to cédko AGONY CONSCIENCE „The Contemplate“. Diskografie čítá kazetový demo z roku 1994 „Soulless Reality“, sedmipalec „Mass Demented“ z roku 1995 a jediný full v historii kapely „Look Into The Silence“, který vyšlo v roce 1996 na CD. Zvuk industriálně pojatýho death grindu stejně jako u výše uvedenýho splitu prošel renovací zvuku. Kompilační CD čekej v létě.

Žádné komentáře:

Okomentovat