úterý 16. dubna 2019

87. ČÍSLO PAŘÁTU VYCHÁZÍ TENTO TÝDEN


Že BENEDICTION už dávno nejsou tím, co bývali, to je na dlouhé povídání u piva, ale jejich tvorba z devadesátých let je tím, nad čím srdce deathmetalového fanouška doteď povyskočí. Proto jsme je do aktuálního čísla Pařátu „rozebrali“ včetně recenzí všech řadových nahrávek. Jen o pár měsíců později než „Transcend The Rubicon“, jehož front zdobí obálku aktuálního Pařátu, vyšlo album DISMEMBER „Indecent And Obscene“. Jeho obal pro změnu vydáváme na plakátu. Protože si ho chceme zarámovat a vy taky (úsměv). Zatímco Švédové se po letech vrací, tuzemští R-E-T se po třiceti letech aktivní činnosti loučí posledním albem „Silence“, které vychází společně s novým Pařátem. Samozřejmě se jedná o klasické full CD s 12ti stránkovým bookletem. Skladbu „Čas“ lze již nyní poslechnout v přehrávači na webu Pařátu zde.

V dubnovém čísle se poprvé objevují kapely z Číny, Kambodže a Severní Makedonie, máme rozhovory k 30 letům CRIPPLE BASTARDS, k 30 letům výročí „Agent Orange“ od SODOM, (skoro) 25 letům PERVERSITY, 20 letům ORIGIN atd. Rozjeli jsme novou rubriku o povoláních metalistů, kde se vám jako první představí hrobník Jindra z AGGRESSIVE TYRANTS.

87. číslo Pařátu budeme poštou rozesílat ve čtvrtek 18.4. a v sobotu 20.4., ale vzhledem k Velikonočním svátkům budou zásilky doručovány až v úterý 23.4. Ze Slovenska proběhne rozesílání v pátek 26.4. Pro nalistování kompletního obsahu Pařátu klikněte zde, rovnou objednávat bez poštovného můžete zde

Žádné komentáře:

Okomentovat