čtvrtek 13. června 2019

Nové vydání Pařátu již tento týden v sobotu (TZ)


KAMPFAR slaví 25 let, i když nechybělo moc a letos už ani nemuseli být na seznamu živých. Ale i v případě naplnění toho horšího scénáře by se na ně stále vzpomínalo, třeba jako na 25 let staré album OBITUARY, jehož plakát najdete uvnitř tohoto čísla. Zavzpomínali jsme také na božského ChuckaFOUR SEATS FOR INVALIDESnebo Nuclear Storm, ale o takových DMC, kteří letos dokonce slaví 30 let na scéně (a součástí aktuálního Pařátu je jejich nové album "Decapitation"), naštěstí ještě nemusíme mluvit v minulém čase, stejně tak o PESTILENCE, navíc ti už mají výroční rej k oslavám „Consuming Impulse“ za sebou. A Barney z NAPALM DEATHmá padesátku těsně před sebou, oslaví ji už ve čtvrtek. Jako dáre knajdete uvnitř Pařátu plakát s ním.

88. číslo Pařátu bude poprvé k dostání v sobotu v Červeném Kostelci na MetalGate Czech Death Festu. Připomínáme, že místě nebudeme s distrem. Info zde. Pokud budete chtít Pařát dovézt na místo (případně si vyzvednout předplacené vydání), čtěte celou zprávu zde.
Klasickou poštou budeme rozesílat v pondělí ze Slovenska a až v úterý Česka. Obsah k nahlédnutí zde, objednávat možno zde

Žádné komentáře:

Okomentovat