pondělí 22. července 2019

Metalový benefiční koncert na hradě Trosky pro Samíka


Zveme vás již na pátý ročník benefičního koncertu na hradě Trosky. Jako každý rok začne s pokrytím veškerých nákladů už při samém začátku, abychom mohli co nejvíce pomoci tam, kde je třeba. Jak lépe prožít konec prázdnin, než s tvrdou muzikou v tajemných prostorech nejznámějšího hradu v Českém ráji a pomoc někomu, kdo neměl v životě takové štěstí. 


Letos jsme se rozhodli podpořit malého Samíčka, který má diagnostikovaný Megalencephaly capillary malformation syndrome. Zkráceně MCM syndrom. Zahrnuje hydrocephalus (voda v mozku), atypický žilní systém (různé výrostky a nádory na žilách), těžkou mentální retardaci, hypotonické svaly a klouby a mnoho dalšího. Samíčkovi moc pomohl pobyt v lázních Klimkovice, kde již udělal své první krůčky. Speciální procedury, které nejsou hrazené pojišťovnou by Samíčkovi mohli pomoci dál v rozvoji jeho samostatného pohybu. Za sebou má již první základní procedury, které minulý rok stály rodinu 20 000 Kč. Nyní se Samíček ve svých schopnostech posunul dál a zvládl by prostřední procedury, které ale stojí již 40 000 Kč. V plánu je do budoucna ještě finální třetí procedura a ta stojí 60 000 Kč. Máme v tom tedy jasno! Zabojujeme ze všech sil metalem, aby se Samíček měl možnost opět do lázní vrátit. 

Metal je vzdor, svoboda a síla kterou vypustíme, aby měnila svět, který je pouze v našich rukách. Díky metalu se cítíme silní a jako silní se postavíme za ty „slabší“. Někdy totiž můžeme zjistit, že ti „slabší“ jsou mnohdy silnější, než my všichni dohromady. 
Můžete se těšit na 4 kapely + doprovodný program.

19:00 Crippled Fingers
20:00 Kollos
21:00 Mater Monstifera
22:00 New Hate Form s videoprojekcí
23:00 Fire Show
23:30 Závěr s vyhlášením výherců tomboly

Hlediště i pódium je zastřené.
O zvuk se bude starat opět mistr zvuku Jirka Kosař.
K dispozici bude několik druhů občerstvení a hlavně PIVO z více stánků.

VSTUPNÉ : 100 Kč + dobrovolný příspěvek.
Moc se na vás těšíme !

Děkujeme NÁRODNÍMU PAMÁTKOVÉMU ÚSTAVU za bezplatný pronájem hradu Trosky.
Libereckému kraji za poskytnutí dotací a Pavlu Svobodovi náměstkovi hejtmana Libereckého kraje za záštitu.



Žádné komentáře:

Okomentovat