pátek 5. června 2020

Předobjednávky na striktně limitovaný LP press posledního alba Melancholy Pessimism a další novinky BLP


Většina death grindových fanoušků má určitě doma CD verzi posledního alba v daném žánru domácí stálice z Uherského Hradiště Melancholy Pessimism. O kvalitách počinu nazvaného “Democracy War Crusade“ není pochyb…ostatně jako není pochyb, že si tahle třičtvrtěhodinka zběsilé jízdy zaslouží otisk do asfaltových drážek. Tohoto bohulibého úkonu se ujal stejně jako zmiňované CD verze domácí léty prověřený label Bizzare Leprous Production, který tento LP press pojal stejně jako předchozí LP limitky posledních dlouhohrajících nahrávek Kandar či Mincing Fury And Guttural Clamour Of Queer Decay. Dočkáš se tedy 100 kusové limitky ve dvou provedení po 50 kusech (klasický asfalt a splatter, který vidíš na obrázku).

Z posledních vydavatelských aktivit labelu stojí za zmínku také nejen sedmipalcové EP Last Days of Humanity - In Advanced Haemorrhaging na picture desce (tento 15 let starý materiál se dočkal sedmi placů nyní úplně poprvé), ale i LP press třetího dema mocných Pathologist ‎“Necrossification: Forensic Medicine And Pathology“ taktéž ve stokusové edici (nahrávka doposud vyšla pouze jako kazetové samovydání v roce 1992). 

Desky poslouchej na bizarreleprous.bandcamp.com/ a objednávej na bizarre.eshop-zdarma.cz/, kde najdeš samozřejmě více novinek daného labelu.


Žádné komentáře:

Okomentovat