sobota 10. října 2020

Novinky u Bizarre Leprous Production

Po striktně limitovaných dvanáctipalcových deskách demáčů PATHOLOGIST, o kterých jsem již psal, chrlí label další novinky z domácí death/grind/gore scény. Jedná se nové album gore šílenců MURDER RAPE AMPUTATE s názvem “The Art Of Dehumanization“. Tohle cédko navazuje na loňský debut “Cadaverous Lullabies“ u stejného labelu, který novou kapelu sestavenou ze známých tváří domácí scény pěkně nakopl. Formou CD splitu dále servírují své nové tracky PURULENT SPERMCANAL a CARNAL DIAFRAGMA (netřeba představovat). Nové album po poněkud delší době představuje další domácí veličina a to PIGSTY. Deska nese název “Pig Blood“ a fanoušci kapely na ní čekali 11 let. U BLP startuje i další domácí kapela složená z prověřených hudebníků a to ABHORRENT CABARET. Gore nálož v podání ex-členů D.E.O.A.G. and Pisstolero najdeš na CD “ Storries Of Undeniable Abhorrence“.

Label dále pokračuje v CD kolekcích světové gore scény. Třetí díl skládanky mexických OXIDISED RAZOR – Collection Of Putrefaction pokračuje v mapování šíleného množství nahrávek téhle kapely. GORE – A Journey into Grotesque Vol I. je prvním dílem ze skládanky diskografie další šílenosti, tentokráte z Brazílie.

Vydavatelství přišlo i ze zájímavou novou kapelou ze země vycházejícího slunce nesporně inspirovanou českými kulťáky Pathologist. Jedná se o dvojici hudebníků působící pod názvem PHARMACIST. Kapela vypustila v letošním roce ihned čtyři hudební nosiče, z nich dva jsou právě pod BLP. Jedná se debutní album “Medical Renditions Of Grinding Decomposition“ a kompilát “Forensic Pathology Jurisprudence [Extended Jurisdiction]“ obsahující remaster stejnojméného ep a bonusovky v podobě nevydaných věcí.

Téměř vše, co je uvedeno, najdeš na bandcampu labelu, přes který se dostaneš i na e-shop, kde si můžeš nahrávky zakoupit. 

Žádné komentáře:

Okomentovat