čtvrtek 30. srpna 2018

Benefiční křest CD Stories repeat + online poslech


New Hate Form a Purnamu tvoří z velké části stejní muzikanti, kteří společně sdílí myšlenku Metal for Hope. Kráčíme společnou cestou a proto jsme připojili k M4H i New Hate Form.
Kapelu, kterou hudebně tvoří Honza Táborský a díky tomu se tak výrazně může lišit od Purnamy, přestože lidé zůstávají skoro stejní. Honza kdysi prohlásil jednu hezkou větu, která zní takto. "Hraji zlo ale věřím v dobro". Tato věta je velice blízko hesla H4M. A to "Zlem proti Zlu".
Jsme tedy připraveni zasadit další úder rakovině, která si může přijít pro kohokoliv z nás. Rozhodli jsme se tedy svým prvním CD ( Stories Repeat ) podpořit opět ty, u kterých nám tato nemoc přijde nejvíce hrozná. Jsou to malé děti. Čisté duše, které nikomu nic neudělaly a přesto je stihl takový osud. Proto podpoříme Nadační fond Šance onkoláčkům! 


Naše CD se jmenuje podle jedné z písní, kterou budete moci slyšet ještě před koncertem. Je to tedy píseň Stories Repeat. Příběhy se opakují a může to znamenat dvě věci. Buď lidskou nepoučitelnost z chyb, která nás vede do záhuby. A nebo pokračování něčeho co začalo a bylo úspěšně dokončeno s nadějí, že v temnotě se může zrodit světlo. 

S Purnamou už jsme Nadační fond Šance onkoláčkům podpořili prvním CD Lioness a s New Hate Form chceme tedy pokračovat tam, kde Purnama skončila. New Hate Form je dost temné na to, aby se v něm mohlo stvořit díky Vám světlo naděje pro ty, kdo jí potřebují.
Budeme tedy vděční za každého z vás, kdo přijde na křest a zakoupí naše CD. Veškerý výtěžek ze vstupného a prodeje prvních 100 CD NHF bude předán NADAČNÍMU FONDU ŠANCE ONKOLÁČKŮM.

A teď POZOR!!

Pro nás, jako kapelu tohle bylo samozřejmé rozhodnutí, do kterého jsme šli s tím, že spousta investic se nevrátí. Jen že stalo se to co se stalo na Metalovém benefičním koncertu na hradě Trosky ! (25.8 2018) Metalbarsfest, Rock Metal clubs a hlavně Dana Folklová se nás rozhodli podpořit a nenechat nás v tom samotné. Tím to chceme tedy oznámit tyto jména jako sponzory a partnery Metal for Hope! Díky nim jsme opět schopní začít křest s pokrytím všech nákladů, aby výtěžek pro děti nemocné rakovinou mohl být ještě větší !!! DĚKUJEME Z CELÉHO SRDCE !!!



Žádné komentáře:

Okomentovat