pondělí 15. února 2021

KRABATHOR „DEMONIZER/MORTAL MEMORIES II“ NOVÉ ALBUM PO 18 LETECH VYCHÁZÍ 19.3.2021! (TZ)

Přání spousty fanoušků, kteří celé roky marně volají po novém studiovém albu Krabathor, bude brzy vyslyšeno! Světlo světa totiž spatří nová nahrávka sestavy CHRISTOPHER/ BRUNO / PEGAS, a přestože se nejedná přímo o další regulérní řadové album, neměli by být v žádném případě zklamáni. Toto čistě thrashové a česky (!!!) nazpívané album by se dalo nazvat "nultým", poněvadž se jedná výhradně o znovu natočené skladby z prvních 3 demosnímků z roku 1988 (Dech smrti, Totální destrukce a Brutální smrt), které se už na debutové album z roku 1992 nedostaly. Podtitul "Mortal Memories II" tak navazuje na stejnojmenné MCD z roku 1997, kde už se už několik skladeb z těchto dem objevilo. Na natáčení 17 skladeb v celkové délce více než 1 hodinu malými party přispělo i několik bývalých členů Krabat(h)or, jmenovitě Necron, Bája, Hire, Martin M., Kopec i tehdejší zvukař Romek a řada hostů – tuzemská „unholy trinity“ Kolins (Debustrol), Big Boss (Root) a Vlasta Henych (Henych666, ex-Törr), dále Vlasa (Hypnos, SDOS), Igorr Hubík (Root, Solfernus) a Martin Štědroň. Natáčelo se a mixovalo s Pavlem Hlavicou v bzeneckém SHAARKu a několika dalších studiích, například Christopher svoje party nahrával ve Vancouveru v USA, kde již dlouhou dobu žije. Stylové titulní kresby jsou dílem bývalého basáka Krabator, Jirky „Necrona“ Nováka, kompletní grafika v „retro“ stylu je od Igora „Satarotha“ Botka a dvě textová videa od Marka „Frodyse“ Pytlika (Awrizis, Postcards from Arkham).

O vydání se postarají hned 3 vydavatelství. Luxusní digipacková CD edice, která bude obsahovat kromě CD "Demonizer" i 2 bonusové disky se všemi remasterovanými demy z roku 1988 a DVD, kde kromě dvou archivních koncertů z roku 1988, resp. 1989 najdete i dvě nová textová videa, vyjde u Mystic production v pátek 19.3.2021. Samozřejmostí budou i vinylové verze, 2LP „Demonizer“ vyjde u Monster Nation a 3LP se všemy demy z roku 1988 pak u Nasphyr Records, obojí v pátek 16.4.2021. Předobjednávky se na stránkách jednotlivých vydavatelství spouští právě v těchto dnech. Máte se na co těšit - THRASH TILL DEATH!!!

PS: První textové video bude zveřejněno ve středu 17.2.2021. Přihlaste se o odběru videí z Youtube kanálu HYPNOS OFFICIAL, aby vám nic neuniklo.

Žádné komentáře:

Okomentovat