středa 26. října 2022

Šanov 1 přichází na vinylu s Music War!

Šesté studiové album Šanova z roku 2006 přineslo pro kapelu hned několik změn. Nešlo jen o změny v sestavě, kdy oproti původnímu albu zůstal jen šéf Šanova Nikita Boy Šantrůček. Kapela se také vůbec poprvé oprostila od velkých vydavatelů a desku připravila v naprostém DIY duchu. Album Music War totiž vzniklo ve vlastním studiu kapely a vyšlo na labelu, který provozuje právě Nikita Boy. 

Kapela tak nebyla ničím omezená a vzniklo album, které je v mnoha ohledech nekompromisní. Hudba na pomezí punku, hardcoru  a crossoveru doplněná o ostré a kousavé texty plné ironie. Šanov 1 na desce nabral druhý dech a následovalo jedno z nejúspěšnějších období v jeho historii. Zaposlouchejte se do starých hitů jako Dokonalá kráva, Narušenej nebo v novém kabátu!

Music War vychází na PHR Records poprvé na vinylu. Remasterovaná nahrávka je k dostání na čtyřech barvách vinylu (všechny ve 125 kusovém číslovaném nákladu)  a fanoušci, kteří si koupí všechny barevné verze obdrží navíc unikátní číslovanou plechovou ceduli Šanov 1. V nabídce je rovněž původní vydání na CD.

Žádné komentáře:

Okomentovat