čtvrtek 9. června 2022

Truntnovské Bojiště opět ožívá

Rok se s rokem opět sešel a situace se sarsem, který stál řadu životů, řadu finančních úspor a řadu lidí i zdravý rozum, se snad uklidnila a můžeme se konečně vrhnout do víru prachu trutnovské bojiště v plné polní. OEF, festival i svět, který i přes nepříznivé události stojí stále na pevných morálních základech nabízí opět několikadenní maraton skvělých kapel vyšperkovaný tématickou středou s freak festem přecházejícím v žánrový hudební program a vrcholící v další freak šílenosti, jak je z OEF dobře znáš.



Na akci poteče proudem speciální pivo, jehož Jeho název Ever Flowing Stream je nejenom poctou kultovní debutní desce letošního headlinera kapery Dismember, ale i odkazem na pivovar sídlící v Plzni v budově bývalé elektrárny na soutoku řek Mže a Radbuzy.


I když se nepodařilo dodržet předcovidový line-up, tak za vypadnuvší kapely se objevily skvělé náhrady…MACABRE, MOB 47…co chceš víc…možná už jen benefiční triko proti Putlerovi, které se tiskne v rámci Extreme printu společně s novým merchem uvedených Macabre nebo Dropdead…vidíme se u pódia!


Žádné komentáře:

Okomentovat