pátek 23. listopadu 2018

Mucha, Záviš, Messenjah a další na Žižkově pro FNB


ŽIŽKOVSKÝ MIKULÁŚ 5.12.2018 20:00
 Storm Club Prague ▶▶ ZávišMucha sólo, Čtvrt na smrt
 Fatal music club ▶▶ MessenJahShizzleOrchestraSisus Ralsis
Dárek pro všechny zlobivý i hodný, sousedy i přespolní! Zveme vás ve středu 5.12 na tradiční oslavu Mikuláše na Žižkově! Legendární ZÁVIŠ, Nikola MUCHA, rastaman MESSENJAH a další zahrají benefiční koncert pro iniciativu FOOD NOT BOMBS, která rozdává celý rok teplé jídlo zdarma všem bez rozdílů. Zima přichází a taková služba nejen pro lidi žijící na ulici je nesmírně potřeba. 

VSTUPNÉ JE DOBROVOLNÉ. Doporučujeme přispět třeba stovku? Dvě? Je to na vás! Během koncertu proběhne také sbírka teplého zimního oblečení a spacáků pro lidi v nouzi. 1 taška zimního oblečení / 1 spacák = 1 vstup zdarma. 

Veškerý výtěžek z akce bude předán iniciativě FOOD NOT BOMBS, která nejen na Žižkově, ale po celé ČR nabízejí teplé jídlo zdarma pro každého bez rozdílu. Je to pozitivní forma protestu proti stálému financování pokusů s novými zbraněmi, vedle rozrůstajícího se hladu, plýtváním potravinami a zvětšujícímu se počtu bezdomovců. Na místě lze ochutnat dobroty z kuchyně FNB. O principech Food Not Bombs lze najít více zde : http://food-not-bombs.cz/co-to-je-food-not-bombs

 Storm Club Prague - Tachovské náměstí
20:30 - Čtvrt na smrt - folk punk
21:00 - Mucha sólo - folk punk
22:00 - Záviš - folk punk

 Fatal music club - Rokycanova ulice
20:30 - Sisus Ralsis - folk punk
21:45 - ShizzleOrchestra - rap/hip hop orchestra
23:00 - MessenJah - reggae

Akci pořádá Žižkovská Noc ve spolupráci se Storm Club Prague a Fatal music club.


Žádné komentáře:

Okomentovat