čtvrtek 8. listopadu 2018

Vinylová apokalypsa na Rotten Roll Rex


Čekání je u konce, poslední řadovka CHOKED BY OWN VOMITS je na LP v kooperaci několika labelů včetně německého Rotten Roll Rex konečně na světě. Právě u tohohle vydavatelství bych se rád trochu pozastavil, protože několik posledních asfaltů stojí opravdu zato a stejně tak i kousek, který má v plánu label vypustit do konce letošního roku.

Poslední deska CHOKED BY OWN VOMITS je zatraceně povedená, takže vinylovou verzi si jednoduše zasloužila. Nikde jsem se sice přesně nedočetl o variantách zpracování, jelikož Rotten Roll nabízí zelenej talíř a na webových profilech kapely samotné je zmínka, že každý kus je barevný originál, takže se asi necháme překvapit.

Double LP kompilace německých gore tanečníků MUCUPURULENT dostupná ve třech barevných verzích obsahující debutní full album „Sicko-Baby“ na prvním talíři a na jedné straně druhého talíře demo z roku 1995 „Bizarre Tales Of The Abnormal“ a tracky z roku 1998 ze sedmipalcového splitu s francouzskými drtiči Cabal. „D“ strana je bez záznamu. Jednoltivýma stopama to sice nesedí, kratší vály jsou pospojovány a něco přebývá, ale to vůbec ničemu nevádí, protože tahle kompilace drtí přesně tak jak má. Nejmenší náklad je růžová edice po sto kusech, následuje jí černobílý splatter a červené transparentní provedení po dvěstě kusech.

Ve spolupráci s německými Final Gate Records se Rotten Roll také pustil do reedice kultovních nahrávek německých death grinderů BLOOD, které ještě nespatřily světlo světa na vinylech. Po „Mental Conflicts“ z roku 1994 a „Depraved Goddess“ z roku 1996 přišla na řadu i poslední fošna před miléniem „Gas - Flames – Bones“ z roku 1999. Všechny tři LP vyšly ve třech barevných provedeních korespondující na limitovaných zpracováních s barevností přebálek desek.

A nakonec vydavatelství do konce roku vypustí na vinylu zbrusu nové album od řezníků ze zámoří LIVIDITY (netřeba představovat). Jedná se o nahrávku „Perverseverance“, která je k dispozici fanouškům již na CD. Na webu vydavatelství je prozatím info pouze o klasickém asfaltu ukrytém v gatefold přebálce…pro více informací sleduj stránky labelu, případně stránky kapely samotné.


Bandcamp: https://rottenrollrex.bandcamp.com/ (všechny uvedené nahrávky jsou zde k poslechu)

Žádné komentáře:

Okomentovat