středa 20. června 2018

NTEY Deathfest mění místo (TZ)


Ač si většina z vás, stejně jako my, areál zámku v Horní Libchavě oblíbila, hlásíme změnu místa pořádání NTEY Deathfestu 2019. Na zámku zamýšlí novou koncepci, kterou se hodlají ubírat, a náš festival už se do ní bohužel dál nehodí. Takže nám nezbývalo, než poděkovat Kilymu a jeho týmu za podporu v letech minulých a poohlédnout se po jiném místě. A našli jsme místo opravdu luxusní, na kterém vám budeme moci nabídnout návštěvnický servis zase a level výš!



Tím místem je Kemp u Ferdinanda v Srbské Kamenici!

Srbská Kamenice je obec asi 15 km od Děčína, uprostřed nádherné přírody národního parku České Švýcarsko, odkud je blízko k mnoha turistickým cílům, jako je Hřensko a jeho skalní soutěsky, Pravčická brána, Jetřichovice a mnoho dalších a dalších.

A co vám nabízí přímo kemp?

Ubytování v prostorných chatkách pro čtyři nebo šest osob, restauraci pro cca 50 lidí, ve které budou po celý den k dispozici vařené hotovky (výpečky, guláš, polévky), bazén, sprchy a wc, free wi-fi a velkou plochu ke stanování, přičemž autem můžete stát přímo u stanu!

Chatky jsou za cenu 600,-Kč za čtyřlůžkovou a 700,-Kč za šestilůžkovou na noc včetně povlečení a objednat se dají pouze telefonicky na čísle 731943541 nebo mailu u-ferdinanda@seznam.cz

Festival ale stále zůstává v podstatě indoorový, protože pódium i parket budou kryty velkým stanem, takže se nikdo nemusí obávat nepřízně počasí!

Navíc je hned u kempu zastávka autobusu, kterou projíždí pravidelná linka z / do Děčína a pokud by někomu nestačilo ubytování v kempu, nabízí Srbská Kamenice nespočet penzionů.

Za Crumpit dohazuju linky:

Webový stránky festu: http://www.nteydeathfest.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat