neděle 24. března 2019

Dead?...Not Yet!!!


Sice se tenhle matroš kultovních SQUASH BOWELS namlácenej před miléniem dočkal už oprášení CD kompilací "For Dead God - International Devastation" pod Obscene Productions v roce 2003 a materiál z kazety "Dead?!" ještě v rámci CD splitu s Flesh Grinder v roce 2009...ale do drážek asfaltu se zaryje uceleně vůbec poprvé...postupně se tracky objevily při společnym sedmipalcovym splitování např. s C.U.M., na samostatný sedmičce "Something Nice" a podobně...ale tohe je komplítek jedna báseň...pro fanouška kapely jasná volba!

Po LP reedicích matroše Dead Infection z let 1991 a 1992, je to další trefa do černýho jak jinak než polských s vydáváním poněkud skromnýho labelu Underground Front Records

Oficiální info label: "Squash Bowels 'Dead?...Not Yet!!!' LP is already avilable. First time on vinyl legendary three demos - 'Furgot' 94, 'Dead?!' 95 and 'International Devastation' 96. 27 tracks of Pure Grindcore Gore Holocaust in old style. Limited to 500 copies /100 transparent red and 400 black vinyl/. Red vinyl - 14 EU + postage, black 13 EU + postage. All with Japan style OBI! Obligatory position in your collection!!! Order on Underground Front Records fb site or on email: ufrec@wp.pl"

Žádné komentáře:

Okomentovat