sobota 16. března 2019

Další porce hluku od Uncle Grasha's Flying Circus


Blíží se jaro, tudíž se vše plní optimismem a nadějí…teda až na pražské hlukové komando Uncle Grasha's Flying Circus, kteří přicházejí s klipovkou „Denumenized“. Track pochází z desky „Stalinist God“, o který jsem již na Crumpitu psal a to zejména to, že každá z kompozic se dočká i své video podoby. V aktuálním videu Willhelm a jeho existencionální družina jeptišek předkládá denumenizaci dobovými audio a video materiály z Druhé republiky a Protektorátu Čechy a Morava, které doplňuje o svou zvukovkou podobu daného pojmu.

“The act of being denumenized means to be deprived from having god’s status. In the circumstances of god being dead it can be applied to any status of power that symbolize the right to exist of any society. “
The example shown on this video is from The Second Czechoslovak Republic and from The Protectorate of Bohemia and Moravia (the propagandist newsreels are used).

Nech na sebe dopadnout skutečnou tíseň, a pokud nebudeš mít dost, pokračuj na bandcamp nebo youtube kanál… Strýček Grasha tě do svého létajícího cirkusu přivítá s otevřenou náručí.  

Uncle Grasha's Flying Circushttps://unclegrashasflyingcircus.bandcamp.com/

Žádné komentáře:

Okomentovat