čtvrtek 14. března 2019

Novej závan z domácí gore stoky: Murder_Rape_Amputate


Každej kde jede v domácím grindu a gore moc dobře zná jména jako Carnal Diafragma, Spasm, Rubufaso Mukufo či BaBaYaBa. Lidi, který působily či stále působí v uvedenejch kapelách zplodili s hardcorovym basákem vskutku nechutný gore chlív nazvaný dle tradic žánru neméně nechutně a to Murder_Rape_Amputate. Kapela sama na svym FB i bandcamp profilu sepsala několik vět, který tě jasně uvedou do děje:

„Z hnilobných hlubin ostravského podhoubí, vyvstala lítá a krvechtivá bestie jménem Murder_Rape_Amputate, kterou z inspirací z nejhorších nočních můr vytvořil pukavcovým vaječným slizem protřelý kytarista Daniel Ožuch aka Vajico (ex-Rubufaso Mukufo). Díky jeho patologické auře k sobě ihned přilákal jako lačné mrtvolné mouchy další choré nadšence – Lukáše Jelínka – bicí, vokály (ex – Spasm, Carnal Diafragma), Jakuba Moje - basa (ex – The Bone Collector) a Martina Vaška aka Kino - vokály (Carnal Diafragma, BBYB), jež dali vzniknout projektu, který nekompromisně vybízí k utancování se k smrti zvlášť pomalým a trýznivým způsobem. Murder Rape Amputate – tříslovná mantra, kterou budete po poslechu s pichlavou bolestí u srdce ještě rádi opakovat.“

Pokud tě tohle krátký představení zaujalo, rozhodně sleduj profily kapely, jelikož v létě vyjde u Bizarre Leprous Production debutní CD „Cadaverous Lullabies“ a bude to dle ukázky na youtube „Chopped Torso Puzzle“ velmi sick gore buldozer.


Žádné komentáře:

Okomentovat