středa 27. března 2019

A je to prakticky venku...An Adrestia And Encore Release


Dvanáctipalcový splity mi sednou kus od kusu, ovšem novinkovej splitec Adrestia a Encore je vskutku povedená záležitost.

Švédskej mix staroškolskýho death metalu a nabroušenýho crustu ADRESTIA asi není potřeba představovat. Na debutním LP „The Art Of Modern Warfare“ z roku 2017, kterym kapela odstartovala svoje tažení na scéně…s ohledem na jeho kvality hned na první dobrou…se podílely přední domácí žánrový labely Phobia Records a Insane Society Records. Vskutku výborná deska se dočkala následující rok i dolisu. Ve stejnym roce jako debut vyšel i benefiční sedmipalec s nekorunovanými králi crustu Martyrdöd s názvem„In Solidarity With Rojava“, čímž si kapela upevnila svoje místo na poměrně monstrózní scéně, co se počtu kapel koketujících s crustem týče. Pod vše říkajícím názvem novinkového dvanáctipalcového splitu „An Adrestia And Encore Release“ se ukrývají čtyři nový tracky švédů a hned k otevíráků „Insight“ kapela vypustila klip, kterej stejně jako přechozí tvorba reflektuje „to špatný“, co je kolem nás.

Pražští dis-beateři ENCORE jsou známí především na domácí půdě, kde se mihlo v roce 2014 demíčko s názvem „total DEMO lition“, který je s ohledem na svůj náklad samo vyprodaný, takže timhle splitem a koncertama mimo ČR (i v ČR se jmény na scéně často dost provařenýma) si otevírají cestu k širší posluchačský základně…přičemž stále razí cestu textů v mateřštině podávanejch více hlasně v čele se zpěvačkou Mishou. Kapela na svým bandzone i bandcamp profilu zveřejnila track „Utíkám“, kterej spolu se šesti dalšíma věcma najdeš na encorovský straně splitu. S ohledem na žánr a sestavu kapely je textová náplň více než jasná.

Deska vyšla v kooperaci několika labelů Loner Cult Records, Mundo En Kaos Records, Anomie Records ,¡ZAS! Autoproduzioni, Insane Society Records, Phobia Records, Ultima Ratio ,Svab, Nuclear Madness, kde hrajou prim opět labely domácí včetně labelu bubeníka z Encore Šváb Records a Nuclear Madness Records, pod kterým vyšlo uvedený demíčko Encore.

Adrestia:
Encore:


Žádné komentáře:

Okomentovat